Acest site utilizeaza cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe aici.
DESPRE NOI: INCANDESCENT Marketing & Brandambassador.ro


Orice initiativa importanta are o poveste interesanta.

Este si cazul platformei Brand Ambassador, care a pornit in 2010 de la intrebarea: "De ce nu exista promoteri transparenti ai brandurilor si in afara magazinelor?". 

De la aceasta idee online a fost lansat serviciul online Online Brand Ambassadors (OBA), apoi s-a creat o agentie specializata in ambasadori de brand (INCANDESCENT Marketing), iar astazi am ajuns la un portofoliu de proiecte de brand advocacy, din care Brandambassador.ro este probabil cel mai curajos.

SITE-URILE NOASTRE: 
www.incandescent.ro
www.onlinebrandambassadors.ro
 

APRILIE 2010 - Povestea serviciului Brand Ambassador a inceput in Bucuresti, in aprilie 2010, odata cu lansarea de catre Stefan Stroe (www.stefanstroe.ro) a primului serviciu de marketing conversational din Romania, “Online Brand Ambassadors” (OBA).


IULIE 2010 - A inceput prima campanie word-of-mouth a OBA. Primul client a fost Rangali, unul dintre cei mai mari importatori de produse bio din România, care in 2011 a fuzionat cu concurentul sau, Organic Baby 
www.organicbaby.ro.

DECEMBRIE 2010 - OBA este achizitionat de clienti importanti, precum Kraft Foods România, Optimum Media Direction (OMD), iLeo Marketing, Veora Management, BuzzMen Communications, Open View Studios, McCann Erickson. Serviciul OBA a creat buzz pentru branduri precum Dacia, Tassimo, Jacobs Kronung & Milka si Tnuva.

DECEMBRIE 2012 - Platforma Brandambassador.ro este lansata public.

 


ABONARE LA NEWSLETTER